Att få ha dig i min närhet ska man verkligen kunna dö, för det ?!?!

Haha Molly bjuder..!

Hata iphone!!!!! ( Sorry sorry ;) )

Äckliga fuck mobil!!!! Dö bara..
Fan så fort man ska / glr ngt så dör den. -.- Lumia 800 nästa ??!?
Jag kommer  UTAN TVEKAN SPY PÅ DEN. FUCK OFF MOBIL HELVETE! 
 

Feeling high.

Sitter med brorsan o lyssnar på rix fm.

Chillat runt bah

Chillar runt lite i tierp bah jaaa0. Aja hörs ;) mobilbloggar eftersom inte blogg.se appen funkar ... -.-

Åh jag kan bara skratta åt dig när du försöker leka haha.. omgomgomg typ la så.

Haha! Ingen kan någonsin uppleva känslan som jag när jag kommer till Ozzy. Alltid ska han busa och när man ska ge han typ 'godis' till han så har han det i munnen och typ kollar bort o spottar ut det haha bud kaninis. 
Aja. Idag har vi nu först vart hos mormor o grattat henne, trevligt trevligt ;) men nu ska jag fortsätta leka lite med Picasa :) Laddade hem det typ för ett tag sen så a ska försöka fixa header o design om jag kommer på hur man gör - Nej jag kan inte det programet xd
 
 

mhm, jahaja typ så.

Hm, nu har jag vart inne i ca 1h sen jag hoppade med Ozzy.
Han var fin o hoppade bra . Stillhoppade ibland. Så lade jag under en ganska (30cm bred o ca 40cm hög) lastbil under o skulle testa om han hoppade över. OCH gissa vad, han hoppade över älskade Ozzy. Så hämtade jag 'riktiga' hinderstöden och bommarna. så hoppade han steg för steg började väl på en sisådär 50cm kanske?. Och slutade med han var 3hack ifrån högsta på hinderstödet Plutten min ! Vet ärligt inte vad jag skulle göra utom Min egna lilla kanin. HAN kommer ALDRIG någon kunna ersätta, så speciell.. När jag ska ta han i buren - hoppar över hö't och matskålen, stannar o kollar med sin nyfikna min ' det är ju hon ' så stannar han och kommer <3 Aldrig ska han ligga still en enda sekund. Man kan tro att han vänder på livet! var bara allmänt lat vid 3års ålder, nu när han snart är 6år kan man tro att han tänker ' fullt ös medvetslös ' hoppar över plankor som ligget ned som om det vore ett dike.. aja. ska inte snacka sånt nu. ska typ kolla lite saker osv. hejdå.

omg.

omg. Är det enda jag får fram nu. TACK . Bara att leta efter EN till ;) att dela med ... :D puss hej då..

Blont.

Ahaja. Då var man blond då :D Fast måste färga en ggn till imorn -.- men nu ska jag bara chilla lite o låta håret torka sen platta o gå ut. :d

Mina älskade♥

Saknaden är så  förjäkligt stor på dessa fina ponnys... Gud vad jag älskar de! Från att gå dit varenda dag dag som kväll, Ronja det är bara DU som vet hur mycket Doris betyder för mig. Ingen annan har nog någonsin sett mig ge så mycket men endå inte visat det.. Men det är bara Ronja som VET att jag gjort det. Vi har gått promenader, busat, hoppat,galloperat på henne, lärde ut massa trick på ponnysarna,.
Vad vi hann göra under ca de 9månaderna vi hann...
 
Doris :
Gå sidled.
Backa.
Fram.
Påbörjad puss...
Hoppa ca 70cm utan ryttare.
Gnäggade alltid när man kom till hagen med tränset/grimman ♥ ♥
 
Dottis :
Puss.
Sidled.
Back.
Fram.
Gnäggade när Ronja kom med träns/grimma ♥ ♥
hoppa 70cm utan ryttare hann vi tyvärr inte..
 
Dora:
Hoppa.
Puss.
Stanna.
Hoppa 70cm utan ryttare.♥
Galloperade alltid iväg när man kom xd♥
 
Dolita:
Gå ut o gå utn att ha grimma, grimmskaft.
Hoppa 20cm's gren som hon hoppade 60på... och hoppade på mig bara racea ♥
Dottis♥Doris♥Dora♥Dolita♥Kom ALLTID till grinden.. ♥ 
Hatar att man kan sakna tiden så jävla mycket... :( Saknar det vi hade alla vi 6...  (Dora,Dolita,Dottis,Doris,Ronja och jag..) 
 

Hatar la rubriker!!!

Jaja, vart inte så kul imorse när jag vaknade. Men den så cyklade jag o josse till hennes pappa,hämtade kameran så det tog väll en 20 minuter för oss xd haha seeeegt men kan ju skylle på att det var cirka 3km ;) sen så cyklade vi till hennes ponnys cirka 1km typ xd. josse fixade Bamse o jag borstade lite på Acke. Sen så cyklade jag medans josse red. så fotade jag typ massa. så ah sen så cyklade vi hem 2km kanske? så ah 'bakade' vi kladdkaka... men den stod inne i ugnen i ca 30min inget hände = skit samma. ;) haha. så då kollade vi på scream 4 as kul.. fast josse typ va as rädd i början.. xd haha. så aa kom mami hem men nya vita converse så jag iallafall har ett par converse i övrigt. Då jag har dom rosa mest som slit o släng. haha. Eftersom någon fattig sak snodde mina bruna-.- fuck du som gjorde det!!! Men jaja. nytt e aldrig fel. Fast ofc så ska det inte finnas BRUNA converse så jag får väll gott nöja mig med ett par vita.. Ska fan aldrig mer ha converse.. 
 
Ni får nöja er med en sådan bild:Saknaden är stor ♥

Hela jag är på körd typ...


Sitter helt i min ensamhet och har helt slut på tårar från bägge nyss o imorse.. Fyfan. Måste prata med mamma lite mera när de kommer hem. Så ah sitter o typ äter glass o choklad sås som var skit kall så jag värmnde den i mikron ehehehehhe...Jag e så körd...Men iallafall ringde pappa o skulle 'trösta' mg med att ''Vilken hårfärg ville du ha så köper jag den så fixar vi det på en gång när vi komme hem, inget annat du ska ha typ en b&j?'' haha. Men nuska jag sitta o typ rutta totalt mer än vad jag redan gör... Älskade älskade du.♥

Klart jag blir avundsjuk när någon annan kramar dig i bara några sekunder, För dom har min värld i sina armar.♥

Aja, dagen började med att typ vakna vid 10, chilla lite sen redan vid 10.30 kommer pappa o säger att vi ska till sjukhuset så ah jalla dårå, sen sitta o vänta på att ens komma in och bli 'undersökt' av 'doktor' som var där i 1minut o sa direkt att '' Gå direkt till röntgen'' usch fyfn vad det gjorde ont, att gå :s men ah så höll vi på dör i typ 30min på att ens få komma in dit med, så fixade vi det och drog tbx till akutmottagningen, sen blev vi kallade igen, o ah höll på massa... så va på sjukhuset totalt 4,5h idag. Inte bra. Så drog vi iaf hem, hämtade tvillingarna och skulle just dra till uppsala så ska jag ringa farmor.. Men då vart det en jvla massa tårar av det samtalet... Våran hund fick somna in idag... precis hade hon kommit hem från uppsala... Så pappa o mamma skulle igentligen skjutsat mig till farmor men jag hade ingen lust att vara där när det inte finns en Smulis som bara skäller♥ Åh.. Hejdå fick jag aldrig säga häller. 
 
Aja, Har funderat en massa om att typ sälja Ozzy flera ggn för att jag serigöst inte orkar han längre.. Men ah jag vet inte har iallafall ingen lust med det nu tror jag inte kommer orka mista han oxå så ah, JAG har haft han i hela 5år ända sedan någon vecka/månad.. Älskade du!
♥!
Bjuderrrr!

Lagomt.

Lagomt att man går utanför dörren o fixar till ozzy, sen när man precis ska gå in så slutar det regna.. äckliga äckel regn ! Gå o dö! :D

Fuuuuuuuuck. typ så?

Men dö reng bara.. stakars min lilla ninis, JUSTFAN! måste fixa åt han NUUUNUUNUNUNU, kommer bli blöt men jag ofrar allt för han lilla gammel gubben ♥♥♥ Hejdå bloggen puss.

Lyckaaaat .

Åååååh jag orkar inte ! Helt HAFUQ. Nya conversen = 700 åt en annan = snodda.
En tå bruten = sjukhus imorn. = ingen ridning på ett tag = fml. Åh detta fick just inte hända. Orkar inte . Fyfannn , Min älskade... :'( 
Får väl uppmuntra mig med att mami o jag ska köpa hårfärg imorgon.. Jag kan inte se ut såhär. Det är bara så !!!! USCH! behöver bara se mig i spegeln o dagen är död. Aja.. Ska väl blonda mer lr ngt sånt.. Orkar inte blogga imorn tror jag, ska bara vara hos min älskade ninis <3 åh vad jag e glad över att min älskade Ozzy finns ♥! 
Du är min värld Ozzy. ♥♥♥ 

Drar till la sthlm

Drar tll la sthlm :) Så alla e sociala på 0722504636 pusssN.

Helt ärligt

 
känns det som att jag inte lever, inte finns överhuvud taget. Får bara skit för allt, alla klagar, alla snackar, seriöst inte kul. fml är det jag tänker 24/7 . Hejdå.
Enda bilden ni får på ett bra jävla tag nu :* Nu ser ni ju iaf lite hur det blev när jag blekte igår, men måste göra idag igen fett jävla fult asså! :s fmlfmlfmlfmlfmlfmlfmflfmlfml

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Jag tänker inte ändra mig för er skull ? Herregud är det ända jag kan säga för er. Hallå, det är 2012 inte 2008.

This is what i made of.


Bjuder.

Ur med färgen !

Ur med färgen !

Jaha.

Hårfärgen i osv. Jaja, får väl se senare hur fult (antar jag) det blir... Men aouh

Då kör vi snart..

då kör vi snart hårfärgning.... gaaaa har aldrig haft den hårfärgen :$ menmen vi får se.. hur det blir....

Shosha!

Är helt tom i huvet om vad jag ska skriva så ah, kommer väll ett inlägg senare idag om jag kmr på ngt :) Men ah ska prata med mamma om en grejj :s aaaaaah typ amagaaad vet inte vilket svar jag kmr få...

Nuuu ska jag typ ner.

under mitt underbara duntäcke o spela mobil . Hare braou ! :D

Att behöva stänga av en film för att man tänker på dig istället är sjukt.

Att vara så jvla kär, men endå inte.. Hur ? , ska ngo bara ta o glömma han som man alltid kan kolla på 24/7 ... Tror inte ens att jag gillar han längre. Älska, älska inte det värkar så that it... Men men bort med han och tänk annat nu ! Åh jag orkar inteeeee ..
Skönt med ny telefon... Orkar inte välja mellan Lumia 900 windows sak.. eller Experia Arc S.  Android..men vet iaf att det bli ett nytt enkelt nr. So mjag redan kan haha! soft @ll day ! :D men tror vi kör på Lumia 900 ! Blå/vit/svart is tha shit .. hjälp ?!?!?!? 

Glad midsommar alla!:D

Glad midsommar ala !:D Aja, nu ska jag ut o jobba på brännan :') haha asså..

Asså.... åhhhh tääänk lite.. :D

Linus B Om: SVAR :)..
jag har väll för fan inte skrivi nå

Svar: Asså åhh din tönt, det finns lxm flera Linus i världen right ? :D haha


Då kollar jag väl på Mia och Klara

Aja hare bra ni.. :d

SVAR :)

Emilie

Hur högt har du hoppat som högst?:) Gillar du att hoppa? Gillar du dressyr? Vart köper du dina ridkläder från för butik ? Jag har förstÅtt att du gillar hästar hihi Snälla svara?<3333333

SVAR: Jag har hoppat 80cm som högst :s Jadå det är helt ok att hoppa. Japp jag gillar dressyr:) Jag köper oftast ifrån hööks eller typ ryttarstugan ibland.  :)

Amanda      ( http://fotogratamandi.blogg.se )                                                                                                                           frågor: hur länge har du ridit hoppning eller dressyr vad är de bästa med grk? ngn du ser upp till där?
SVAR: Jag har ridit på ridskola i 7,5 år nu:) Dressyr, hmm svår fråga! typ att det är så snälla personer där, bra ridlärare osv. Ja, dig, o cicci typ och sen har man ju 'respekt' för äldre osånt :)
Sanna

Vad skulle du välja av: En ponny som hoppar 1.30cm eller stor häst som hoppar 1.50? tacksam för svar.

SVAR: hm, gud vilken svår fråga.. Men det är beroende på hur hög ponnyn skulle vara.. Men jag tror storhäst som hoppar 150, då kan man ju liksom rida/tävla den mycket längre. 

Anna

Varför böt du från den andra bloggen till denna???

SVAR: för jag lessnade på den andra, allt vart bara tok typ :)

Jennifer

Är du kär i någon+, isåfall vem?

SVAR: Ja jag gillar en väldigt mycket. Det tar jag inte ut här :)

Anonym

Fotografamandi.blogg.se/Nellieberntsson.se

Pizza/kebab

Popcorn/chips

Melon/godis

Telefon/data

Data/tv

Rulle/chandy

Många kompisar som du int litar på/bara 3 kompisar du litar på blogg/facebook

instagram/dv

ridskor/ridstövlar

A

Musik eller film ?

blogg.se eller bloggplatsen?

Anonymm

hur många är ni i er familj? hur många systrar har du ? hur många bröder har du ?? tack på svar!!!

SVAR: Vi är 7st :s Jag har inga systrar. Jag har 4bröder . 2 små , 2 stora ..

Sofie

plattat/inte plattat hår

rosa/röd

orange/svart

svart/brun utrustning

iphone/htc

innebandy/fotboll

tjocka/smala ögonbryn noppar du ögonbryrna? Ja g noppar dem ja.

gillar du mig? Ja, du kommenterar ;)

Sverige/Spanien

Linus

Har du blivit av med oskulden om inte vill du det nu?Vad skulle du valt emellan mysa med film/mysa med dator? Puss/strul? skulle du kunna vara tillsammans med en fotbolls kille? :)

SVAR: Haha! Nej jag har absolut inte blivit av med oskulden. Nej jag vill det inte.  Haha Mysa med film vinner! Jadu.. Puss? Jadå, bara han e schysst osånt.

 


Tack för alla frågor ! :)


Svaren kommer inom

Svaren kommer inom 30 minuter. :)

Går till solstolen ja0

nu tar jag iphonen och hörlurarna o drar mig till solstolen. och läser goa kommentarer. Pusssss o hej .

glöm inte att fråga! :)

http://qtraniil.blogg.se/category/fragestund.html

Åhhhh !

Städat mitt rum nyss. Fyfan vad det vart fiiint! ;) borde typ gjort det för 3dagar sen men men det vart idag. Så ah ska väl typfett skönt att man har lampfläkt vet inte vad det heter så ah nu får det heta lampfläkt eftersom det är en stor fläkt men samtidigt en lampa haha (xd)

Btw kanske svarar på frågorna på mobilen, om inte äckel appen typ laggar.... eheh e typ sönderlaggad så det går inte att logga in eller något.. Drf så dålight med bilder eftersom jag typ ska rensa alla gamla bilder på datan så kanske den kan bli llite snabbare... aja vi hörs väll.

Tar alla' frågor ikväll.

Tar alla' frågor från @frågestunden ikväll. så ah. Länk till frågestunden : http://qtraniil.blogg.se/category/fragestund.html
Så nu kan alla glada skriva in en fråga?
 Bjuder på Molly bild .

Bara för att min humor är bäst ?

http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=FavUpD_IjVY&NR=1  

Drar till uppsala sen.

Drar med mamma till uppsala sen, orkar inte nu xd måste köpa ett skal till mobilen ! haha tappar man den (vilket jag konstigt inte har) så krashar den ju :s eheh

Smash smash.

Slaggar med sara ute i biljard rummet. Så ah kommer det in en äcklig nattfjäril o sätter sig på och snuskar ... äkel sak!!!! @ ni borde kommentera mera på frågestunden!

Asså,..

Vissa folk kan man ju bara fråga vad de fick luft ifrån... haha så dålig.. En som kommenterade 4saker.. på frågestunden, med 2olika namn, men exakt samma IP. Så ah, ni fattar? @ kollen e inte på humör.. ;)

Ska vi köra på en ..

Frågestund eller .. ?
Bilden kronglade så ah. menmen..

I like hos it feelt :)

Drar upp till fina Rulle oh Chandy imorgon. Hoppar några språng :)  så nu ska jag kolla klart på filmen som jag inte hann igår. Pusshej bloggen o goa läsare! <3


Hela 1år

Vi har haft vår underbara Ozzy i snart 5år(i vinter hehe). Och underbara Bengan i 1år! (sommarlov) UNDERBARA djur har vi !
Och vår älskade hund ska snart upp till himlen hon.. :( Men ja, hon slipper ju lida av dendär canser'n :(( Åh lilla vännen. <3

Dagens folk säger döm inte andras utseende ändå säger dem Gilla så betygsätter jag ditt utseende från 1-10

Hejsan! Vaknade typ halv tio hehe. Så nu sitter jag här och typ väntar på lite saker.
Åååh blir så satans arg! Att ni inte kan lyssna utan bara lägger på luren och ser glada ut, Ni borde mogna upp lite. Ni borde veta vilka ni är. Jag sa inget så varför då bara fråga mig hela tiden.. Usch men det ska inte gå utöver er goa bloggläsare. Har tänktefter nu, Jag ska inte bry mig om så kallade 'vänner' som man har funnits för och stöttat, men sen bara skiter dom i när man själv behöver dem. DÅ blir de arga !? 

Så nu kommer denna fråga: Hur tycker DU en BRA kompis ska vara? 
Vill att så många som möjligt svarar på denna fråga. 

Pusshej nu ska jag bara leva livet och gå vidare som jag borde för 8 veckor sedan. Jag ska inte ändra mig för jusst hur DU vill att jag ska vara. Jag är mig själv, gillar du det inte ? Strunta i mig då och gör inte en så stor grej av det.

Det var min lilla 'deepshit' för idag . Och det kommer förhoppningsvis inte en till.

Kan man tänka sig ?

att jag tyckte 50pers som kollade min blogg var rijält ! fast som vi har tatt oss upp så ligger vi på 82sido visningar och 70 unika. ÄLSKA X100

Min familj är bäst!

Kom inte på någon bättre rubrik! Men den stämmer ju rätt så bra ändå, Men nu ska jag typ sätta igång en film och kolla ett tag tills jag somnar haha! Gud vad jag skulle vilja en endaste sak nu. Men det vet bara 1 i hela universum. och det är jag. och ni får inte ni veta! men ah så nu ska jag fixa lite o sen filmen som sagt. sen imorgon så ska jag nog bara vara hemma sen vara med sara och sen typ dampa med sms till suss tills hon svarar :)
Hejdå fina ni!
Ozzy du är så underbar älskling ! Du sviker mig aldrig ! <3 Pusspårejälskadelillakaninfis<3

Men hej sötnos Molly ! <33


En av valpen : sååååååå sööööt! :P

Jaja, idag får ni väl typ bara unna er med bilderna. NJUT av dom söta små hundarna! 
Valpen är väl en ca 2veckor gammal.?
Molly är typ 9månader kanske.?


klicka bara F5 !

Klicka F5 om inte designen kommer upp som den borde . Tack på förhand(för din egen skull)

Aha!

Kommit hem från farmor för ca 1h sen. Så nu ska jag bara ner i sängen och fram med datorn. Ska även smsa Sussanne, Sara och Josse... :s En del e bra en del är inte så lika bra. Men så är det.

Jusste , ni får ingen film då hon filmade i typ 3sekunder på typ 6filmer så mm

.

Sitter hos farmor o kollar lite. Vart ute med sveriges finaste hund!!❤ jaja men åker hem imorgon;) så ah ingen bra upptadatering just nu men ah ni kanake fattar?? :) ska kanske till Chandy o Rulle på tisdag.

Film

kommer från träningen idag. Ska se till att det blir av. Bara det funkar... annars får vi köra med youtube. men det ska nog gå bra hehe.. Musik får vi ta o skita i tror jag... :s

Sötaste hästarna ever! <3

Jag älskar er !<3

har iinget att blogga om tyyppp

så ja , kom med förslaaaag ! :D

Tidinställt ! :) satt det iaf blir ett inlägg idag.

åh ridning idag ! på Helia tror jag haha! hade henne förra ggn men ja sista ggn så man vet aldrig. :p

OM EN KILLE VISSLAR ÅT DIG, LYSSNA INTE, DU ÄR EN MÄNNISKA, INTE EN HUND.

Att du kan betyda så himla mycket visste jag inte förens du försvann . Ska nu till farmor på lördag och jag vet inte om Smulis e kvar eller inte men iallafall är inte Moa kvar .... :( Dumma gubbe !!!! usch ,.

menmen ska väl sluta tänka förmycket på dem. Även fast det kommer vara svårt att aldrig mera höra Smulans tjut ifrån rummet när man ska sova <3 Älskade älskade älskade bästaste finaste underbara hund! :(<3

men imorgon är det ridning. Får väll tänka på ngt roligt istället! :s men det går aldrig att tänka positivt längre . Inte flytta , ingen smulan , ingen katt som alltid kommer och ska mysa , ingen lili kvar att stå och mysa med , och sen då ? va ska hända sen ? ... Usch ! slutar väll med att jag ramlar av imorgon så som jag tänkr nu har jag absolut inte huvudet på rätt sida . :ppPp

Jag gråter bah i regnet ! :s

Jag har ingen lust alls att göra något! :( fast ah. Blir kul att rida imorgon iallafall! Ska nog åka fyrhjuling sen när pappa kmr hem! :D Fett sugen på ridlägret hos Susanne. Så jag ska höra med Frida imorgon om att låna Chicco den 30/7-3/8 :DD Hoppas! annars får jag väl fråga om Helia ;) haha

Ska fixa , äta sen fixa ozzy sen kanske vara med sara!!

Ska nu fixa lite, äta sen fixa ozzy och kanske vara med sara sen!! om jag orkar haha! men ah smsar lite med sara o susanne. om lite saker... är as trött :( åh helt sämst att det är sista ridningen imorn (på terminen) :( men jajaja.. sak samma man har ju lite att prata med mamma o lite sånt om... :P tidinställer ett inlägg sen.


taralala

Rida imorn sista gången på terminen ♥ Åh vad det har vart bäst! fast jag har altid gått in till älskade Lilis box direkt :( rip Lili <3 :'(

Presentation :)

Wilma 13år , har bloggat på wilmaalundstrom.blogg.se förr. men kände för en ny. :) 
Om mig: 13 år gammal. Rider och spelar lite innebandy, åker fyrhjuling hemma eller crossen. Älskar ridskoleponnysarna Tarzan och Chicco och storhästen Helia. Älskar även Chandy och Revolt som ni kommer få läsa om mycket ;)
Har 1 helt egen djur. Min kanin på 4år (Ozzy) som jag fick när han var ca 3månader. som jag hobbyhoppar med, åker på utställning och bara myser med. 
Och vi i familjen har en leguan tillsammans. (Bengan) på 5-7 år.
 Ozzy då.<3 men obs suddig bild :(
Bengan då. <3
Och jag då. 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!